Menukaart



Klaar voor de start!
BROOD MET KRUIDENBOTER | 3,75 |

GEROOKTE ZALM | 10,25 |
met toast en salade

CHAMPIGNONS DORDOGNE | 8,25 |
gefrituurd in bierbeslag met knoflooksaus

CARPACCIO | 10,25 |
van rund met parmezaanse kaas, noten en truffel mayonaise

GEFRITUURDE GARNALEN | 7,25 |
7 stuks in een krokant jasje en chilisaus

Soepen
TOMATENSOEP | 6,00 |
gebonden soep met room en brood

CHAMPIGNONSOEP | 6,00 |
gebonden soep met room en brood

Keuze van de chef
FISH & CHIPS | 17,25 |
krokante kabeljauw met remouladesaus en friet

SATÉ | 17,50 |
2 spiesen met kip, satésaus, rijst en kroepoek
Onze Berg & Dal topper!

SPARERIBS | 17,75 |
mild gemarineerde ribs met knoflooksaus

MIXED GRILL | 19,75 |
kip, ossenhaas, varkenshaas, spareribs met gebakken champignons en knoflooksaus

GEVULDE PAPRIKA | 16,50 |
rijk gevuld met geitenkaas en verschillende groentes

HOOFDGRECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRIET, GARNITUUR EN MAYONAISE

Nagerechten
DAME BLANCHE | 6,50 |
vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

ADVOCAAT | 6,50 |
vanille-ijs en slagroom

BANANENSPLIT | 6,75 |
vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

WARME KERSEN | 6,50 |
vanille-ijs en slagroom

LUIKSE WAFEL | 7,25 |
met warme kersen, vanille-ijs en slagroom

APPELTAART ROYAL | 6,25 |
met vanille-ijs en slagroom

VANILLE-IJS MET BROWNIE | 6,75 |
met walnoten, karamelsaus en slagroomNAGERECHTEN

DAME BLANCHE | 6,50 |
vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

ADVOCAAT | 6,50 |
vanille-ijs en slagroom

BANANENSPLIT | 6,75 |
vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

WARME KERSEN | 6,50 |
vanille-ijs en slagroom

LUIKSE WAFEL | 7,25 |
met warme kersen, vanille-ijs en slagroom

APPELTAART ROYAL | 6,25 |
met vanille-ijs en slagroom

VANILLE-IJS MET BROWNIE | 6,75 |
met walnoten, karamelsaus en slagroom