Menukaart



Klaar voor de start!
BROOD MET KRUIDENBOTER | 3,75 |

GEROOKTE ZALM | 10,25 |
met toast en salade

CHAMPIGNONS BOURGUINON| 8,25 |
met ham, room, gegratineerd met kaas en stokbrood

CARPACCIO | 10,75 |
van rund met Parmezaanse kaas, noten en truffelmayonaise

GEFRITUURDE GARNALEN | 7,25 |
7 stuks in een krokant jasje en chilisaus

Soepen
TOMATENSOEP | 6,00 |
gebonden soep met room en brood

CHAMPIGNONSOEP | 6,00 |
gebonden soep met room en brood

Hoofdgerechten
SATÉ | 18,75 |
2 spiesen met kip, satésaus, gefrituurde ui en kroepoek
Onze Berg & Dal topper!

SCHNITZEL | 18.50 |
van varken met champignonsaus

SPARERIBS | 18,50 |
mild gemarineerd

BURGER VAN DE CHEF| 19,75 |
brioche bol, ei, kaas (met bacon + 1,50)

VEGABURGER VAN DE CHEF | 17,50 |
brioche bol, ei, kaas,

HOOFDGRECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRIET, GARNITUUR EN MAYONAISE

EXTRA FRITES | 2.75 |
EXTRA SAUSEN V.A. | 0.70 |

Nagerechten
DAME BLANCHE | 6,95 |
vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

ADVOCAAT | 6,95 |
vanille-ijs en slagroom

BANANENSPLIT | 6,95 |
vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom

WARME KERSEN | 6,75 |
vanille-ijs en slagroom

LUIKSE WAFEL | 7,50|
met warme kersen, vanille-ijs en slagroom

APPELTAART ROYAL | 6,50 |
met vanille-ijs en slagroom

VANILLE-IJS MET BROWNIE | 6,95 |
met walnoten, karamelsaus en slagroom